Stratégiai tanácsadás

Az OD & IT Solutions stratégiai üzletága segít mérhető eredményeket elérni partnerei számára a legjelentősebb stratégiai kérdések hatékony megválaszolásával.

Személyre szabott stratégiai tanácsadás megoldások

Alapítva: 2004

A cégvezetőkkel együttműködve segítünk a vállalati szintű üzleti átalakítások végrehajtásában.

Többek között részt veszünk az üzleti transzformációs célok és stratégiák kidolgozásában, új üzleti modellek kialakításában, vagy a stratégiai képességek és a működési modellek céljai közötti prioritási sorrend meghatározásában.

Értékteremtésre törekszünk

Olyan környezetet teremtünk ügyfeleink számára, amelyben hatékonyan végrehajthatják terveiket, illetve támogatást nyújtunk a reális változtatáshoz a folyamatokról.
Segítünk az elképzeléseik kidolgozásában és megvalósításában, ezáltal pedig az értékteremtési céljaik elérésében.

0 +
Iparág
0 +
Elfogadott stratégia
0
Év tapasztalat

Közös nyelv kialakítása

Figyelni és meghallani a másik igényeit. Az értő figyelem technikájának alkalmazása feltárja a szervezeti konfliktusok okát.

Üzleti átalakítás

Az üzleti átalakítás területén alkalmazott megközelítéseink, eszközeink a napjainkra jellemző innováció minden területén felhasználhatók.

Vállalati és üzleti stratégia

A stratégiaalkotástól a megvalósításig minden területen testre szabott szolgáltatásokat kínálunk, iparági ismereteinket felhasználva az üzleti kihívások leküzdésében is segítünk.

Digitális stratégia

Az OD & IT Solutions digitális stratégiára szakosodott szakértői segítséget nyújtanak ügyfeleinknek a vevőkre, üzleti modellre, működési modellre vonatkozó döntések mérlegelésétől, azok meghozásán át a végrehajtásig.

Innováció

Az OD & IT Solutions 2004 óta úttörő az innováció területén, és ez idő alatt számos piacvezető cégnek nyújtott segítséget a változó gazdasági környezet által okozott komplex üzleti problémáik megoldásában.

Érzelmek vagy számok?

Az objektív felmérés érdekében, vizsgálati és mérési pontokat alkalmazunk.