Bemutatkozás

Az OD & IT Solutions kreatív stratégia és digitális tanácsadás módszerek segítségével újítja meg, vagy építi fel megbízói vállalkozásait. Megalkotjuk és működtetjük a jövő stratégiáit úgy, hogy a műszaki know-hownk és üzleti tapasztalatunk egyben inspirálja és életre kelti vállalatánál az a csapatot, aki így már motiváltan képes teljesíteni az elvárásokat a jövőben.

Összehangoljuk a szervezetet, mert teljesítményben a vállalat arra képes amire a leggyengébb szervezeti egysége.

Alapítva: 2004

Versenyhelyzetben a pénzügyi teljesítmény csak egy az összetevők közül.

A vállalatok több mint fele jobbnak ítéli működési eredményeit, mint a konkurens vállalkozásokét.

Megrendelőink iparági megoszlása (%):

Trendek, melyek biztosan versenyhelyzeteket idéznek elő a jövőben:

Változáskezelés,
Folyamat átalakítás,
Szervezeti kultúra változás,
Stratégia átalakítás,
Digitális átalakulás,
Kibervédelem.

Miért fontosak a folyamatok?

A változásokkal szemben rugalmatlan, vagy ellenálló vállalatok nem képesek versenyezni azokkal, amelyek felismerik és alkalmazzák a gyors változásokat. A működési hatékonyság javítása cége növekedésének, illetve nyereségességének a záloga.

A technológia felhasználása önmagában nem elég

A generációváltás vagy egy-egy új rendszer bevezetése előtt - amit a digitális stratégia magával hozhat -, mindig érdemes mérlegelni, milyen előkészítéssel lehet megkönnyíteni annak elfogadását, illetve jövőbeni alkalmazását, hiszen az emberek általában „a legkisebb ellenállás irányába haladnak", ami többnyire mindenfajta változás ellen irányul.

Partnereink

Az üzleti átalakítás párosítja az innováció és a problémák megoldására irányuló stratégiai tervezést. Partnereinkkel közösen nagyobb hatékonyságot tudunk elérni.

Stratégiát és megvalósítást is kínálunk

Az innováció és a változás ösztönzésére törekszünk, mert a változás mögött egy egységesen elkötelezett vállalatnak kell lennie. Vizsgáljuk meg közösen, hogy mi lenne az az igény, ami mozgatja az átalakulást az Ön vállalatánál.