Mit jelent Önnek?

Az OD & IT Solutions kreatív stratégia és digitális tanácsadás módszerek segítségével újítja meg, vagy építi fel megbízói vállalkozásait. Megalkotjuk és működtetjük a jövő stratégiáit úgy, hogy a műszaki know-hownk és üzleti tapasztalatunk egyben inspirálja és életre kelti vállalatánál az a csapatot, aki így már motiváltan képes teljesíteni az elvárásokat a jövőben.

Összehangoljuk a szervezetet, mert teljesítményben a vállalat arra képes amire a leggyengébb szervezeti egysége.

Alapítva:

Versenyhelyzetben a pénzügyi teljesítmény csak egy az összetevők közül.

A vállalatok több mint fele jobbnak ítéli működési eredményeit, mint a konkurens vállalkozásokét.

Megrendelőink iparági megoszlása (%):

Trendek, melyek biztosan versenyhelyzeteket idéznek elő a jövőben:

Változáskezelés,
Folyamat átalakítás,
Szervezeti kultúra változás,
Stratégia átalakítás,
Digitális átalakulás,
Kibervédelem.

Miért fontosak a folyamatok?

A változásokkal szemben rugalmatlan, vagy ellenálló vállalatok nem képesek versenyezni azokkal, amelyek felismerik és alkalmazzák a gyors változásokat. A működési hatékonyság javítása cége növekedésének, illetve nyereségességének a záloga.

A technológia felhasználása önmagában nem elég

Az üzleti átalakítás párosítja az innováció és a problémák megoldására irányuló stratégiai tervezést. Ennek segítségével nagyobb hatékonyságot, jobb termékeket és új lehetőségeket kiaknázni.

Stratégiát és megvalósítást is kínálunk

Az innováció és a változás ösztönzésére törekszünk, mert a változás mögött egy egységesen elkötelezett vállalatnak kell lennie. Vizsgáljuk meg közösen, hogy mi lenne az az igény, ami mozgatja az átalakulást az Ön vállalatánál.