Szervezetfejlesztés

Az OD & IT Solutions gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az un. hibrid HR működtetésére kidolgozott megoldásokkal kapcsolatban, mert a munkatársak egyik része már bejár, addig a többiek továbbra is otthonról dolgoznak. Szervezetfejlesztés üzletágunk megoldásai lehetőségeket kínálnak arra, hogy mennyien és meddig maradjanak home office-ban, vagy, hogy pontosan hogyan lehet ebben a környezetben motiválni és csapatot építeni.

Azt tapasztaljuk, hogy a vállalat fejlődéséhez kapcsolódó innovációk 20-35% -ban az elkötelezett kollégák 3-5% -tól származnak.

Alapítva: 2004

A sikeres üzletvezetés közvetlen kapcsolatban áll a csapattagok motiválásával, ezért a vezetőnek tisztában kell lenniük a munkavállalók készségeivel és képességeivel.

A változás lehet nagy, vagy kicsi, mert ami biztos, hogy szinte minden hetedik cégvezető átélt már legalább egy, de átlagosan három vállalati válsághelyzetet az elmúlt öt évben. Az OD & IT Solutions azt vizsgálja, hogy a vállalat ragaszkodik e egy korábbi tervhez – esetleg jelen van e az un. szervezeti vakság -, mert soha nem lesz nyerő stratégia, ha a változásra a szervezet nem áll készen.

Értékteremtésre törekszünk

Olyan környezetet teremtünk ügyfeleink számára, amelyben hatékonyan végrehajthatják terveiket, illetve támogatást nyújtunk a reális változtatáshoz a folyamatokról.
Segítünk az elképzeléseik kidolgozásában és megvalósításában, ezáltal pedig az értékteremtési céljaik elérésében.

0 +
Iparág
0 +
Elfogadott stratégia
0
Év tapasztalat

A terv mindíg változhat

Azt tapasztaltuk, hogy főleg a válsághelyzetekben az igazgatósági tagoktól a vezérigazgatón át a jogi és kockázatkezelési területeken dolgozókon keresztül az informatikai osztályig mindenki szívesen vállal valamilyen, a válsághelyzetekkel kapcsolatos szerepet. Az élet azonban nem csak a vészhelyzetekről szól. A szervezet egy jól működő csapatként hatékonyabban képes értéket teremteni.

Üzleti átalakítás

Egy-egy új rendszer bevezetése előtt mindig érdemes mérlegelni, milyen előkészítéssel tudnánk megkönnyíteni annak elfogadását, illetve jövőbeni alkalmazását, hiszen az emberek általában "a legkisebb ellenállás irányába haladnak", ami többnyire mindenfajta változás ellen irányul.

Vállalati és üzleti stratégia

Egy vonzó jövő felvázolása reményt ad az alkalmazottaknak, hiszen lesz miért energiát fektetniük az új rendszerbe. Kellő buzdítással, de azért a realitás talaján maradva egyfajta belső szükséglet jelenhet meg a változások iránt.

Digitális stratégia

Az OD & IT Solutions digitális átalakulásra szakosodott szakértőire számíthat, mert minden szervezetre igaz, hogy bármiféle változás, változtatás esetén megjelenik az ellenállás. Az ellenállás sokba kerülhet, előzze meg a veszteségeket.

Innováció

Az OD & IT Solutions 2004 óta úttörő az innováció területén, ezért tanácsadóink tapasztalataira támaszkodva, meglepően mély szakmai javaslatok látnak napvilágot programjainkon. Azonban a terv végrehajtása már a vezető feladata.

Érzelmek vagy számok?

A komplex elemzésekhez Professzionális személyiségtesztek segítségével adunk objektív képet, ami segít abban, hogy akár személyre szabott coaching folyamattal jól behatárolható fejlődési célokért is lehessen motivációs rendszert kidolgozni. A tesztek eredményei sokrétűen használhatók a szervezeti és személyfejlesztés, a toborzás és az értékelés területén is.