Mit jelent Önnek?

Milyen lépéseket tenne, hogy gyorsabb átcsoportosítások segítségével megtérülő beruházásokat hajthasson végre?

Egy interim Menedzser segít a projektek és portfóliók racionalizálásában és prioritásainak az átgondolásában.

Alapítva

Amikor változás kell: "Kinetic leadership"

Gyorsan változó időszakban, proaktív megoldásokat kell kidolgozni amelyek érintik az üzleti folyamatokat, a működési környezetet, és az üzleti modellek újradefiniálását.

Értékteremtésre törekszünk

Olyan környezetet teremtünk ügyfeleink számára, amelyben hatékonyan végrehajthatják terveiket, illetve támogatást nyújtunk a reális változtatáshoz a folyamatokról. Segítünk az elképzeléseik kidolgozásában és megvalósításában, ezáltal pedig az értékteremtési céljaik elérésében.
0 +
Iparág
0 +
Elfogadott stratégia
0
Év tapasztalat

A generációváltás tükrében

A jövőképpel és vízióval rendelkező vezetőkre azért van szükség, mert a szervezeten belül az együttműködési szabályok átalakulnak.

Üzleti átalakítás

Az a CEO, aki megfelelően delegál, akár 33 százalékkal nagyobb árbevételt is bezsebelhet a cégének.

Vállalati és üzleti stratégia

A vállalatok munkaerő-igényére a jövőben átalakul, ezért a kompetenciák és készségek bevonása a digitalizáció és automatizálás mellett nélkülözhetetlen.

Digitális stratégia

Az interim menedzserek általában átfogóan széleskörű tapasztalatokkal rendelkeznek és olyan életkorban vannak, amelyben személyes igényük a szakmai irányváltás.

Innováció

Az interim menedzser egy terület vagy egy cég irányításakor tulajdonképpen egy személyben akár három szerepet is betölthet.

Érzelmek vagy számok?

Amikor hiányzik az a plusz, hogy a vállalat maga irányítsa az átalakítást akkor az OD & IT Solutions az igényeknek megfelelően áll rendelkezésre.