képzés és fejlesztés

"Business & sailing" valamint "Island walkers" személyes képzés és fejlesztési programunkat elsősorban tulajdonosoknak, felsővezetőknek, kulcsembereknek ajánljuk.

Tanulságos párhuzamokat lehet levonni egyes üzleti szervezetek életében bekövetkezett helyzetek és a vitorlásokon kialakuló szituációk között.

Alapítva 2004

Business & Sailing program

Programunkban az üzletfejlesztést kombináltuk a vitorlázással. Így a terepmunka, és a fejlesztés/ képzés már gyakorlatban és valós körülmények között zajlik. 

Értékteremtésre törekszünk

Olyan környezetet teremtünk ügyfeleink számára, amelyben hatékonyan végrehajthatják terveiket, illetve támogatást nyújtunk a reális változtatáshoz a folyamatokról. Segítünk az elképzeléseik kidolgozásában és megvalósításában, ezáltal pedig az értékteremtési céljaik elérésében.
0 +
Iparág
0 +
Elfogadott stratégia
0
Év tapasztalat

Island walkers program

Egy egyszerű, normál tempójú, séta és beszélgetés mellett Időnként meg is állunk, mert az a cél, hogy a résztvevők ne csak lelkesek legyenek, hanem a tanultakat szervesen be is építsék mindennapjaikban a saját vezetési gyakorlatukba.

Üzleti átalakítás

Az együttműködő csapatok teljesítménye nagyságrendekkel jobb, mint a széthúzó embercsoportoké.

Vállalati és üzleti stratégia

A terepmunka, a képzés, a műhelymunka és a személyes fejlesztés módszereit, lehetőségeit és akcióit kombináljuk

Digitális stratégia

A digitális kultúra változtatása nélkül napjainkban egy szervezet már kevesebb összértéket tud realizálni, ezért már a delegálás művészete csak egy a létfontosságú üzleti készségek közül.

Innováció

Modern üzleti világunkban a sikerhez vezető út megtalálása egy vezető számára egyre nagyobb kihívást jelenthet. A sikeres vállalatvezetőknek a kihívásoknak megfelelően kell törekednie egy újfajta dinamikus egyensúlyra a vezetésben.

Érzelmek vagy számok?

A hatékony irányítás alapfeltétele, hogy a fejlesztéseink eredményeképpen ügyfeleinknek / résztvevőinknek korszerű, gyakorlati tudást és praktikus eszközöket adjunk. Az OD & IT Solutions a Sailinghangar néven létrehozott önálló brandjének a segítségével az igényeknek megfelelően áll rendelkezésre, mert a legújabb menedzsment elméletekkel, valós –   gyakorlati – tapasztalatokkal/ módszertanokkal szélesítjük partnereink látókörét.